Boom vellen? 

Voorkom dat je teveel betaalt. Vergelijk vrijblijvend offertes binnen 1 minuut .

Bespaar geld

Bespaar op het vellen van je boom of bomen door het vergelijken van meerdere offertes

Vakmannen

Wij werken met vakmannen die veilig en vakkundig werken.

Bespaar tijd

Bespaar tijd door binnen 1 minuut meerdere offertes aan te vragen.

Boom laten kappen

Je boom vellen? Zo werkt het.

Wil je een boom (laten) verwijderen? Misschien omdat de boom een gevaar vormt of ziek is. Of omdat je overlast hebt en de boom liever kwijt dan rijk bent. 

Een boom vellen zorgt dat de boom tegen de vlakte gaat. Controleer natuurlijk altijd of je hiervoor een kapvergunning nodig hebt. 

Vervolgens kies je of je de boom zelf gaat vellen of dit laat doen door een boomverzorger. Zeker wanneer het om een redelijk grote boom gaat, raden we aan om hiervoor een boomverzorger in te schakelen. Het is een klus op grote hoogte met zwaar gereedschap. Ook is het belangrijk dat het hout nergens schade veroorzaakt.

Boomverzorgers zijn dagelijks in bomen te vinden en hebben veel ervaring met het veilig en snel kappen van bomen.

Vraag gratis meerdere offertes aan om een geschikte boomverzorger te vinden om jouw boom te vellen.

Boom laten kappen

Prijs van een boom vellen

De kostprijs van een boom vellen kunnen we niet zomaar uit de losse pols geven. Deze is namelijk afhankelijk van meerdere factoren, zoals:

  • De locatie van de boom: kunnen alle benodigde materialen makkelijk bij de boom komen en kunnen de stukken hout vrij vallen of moeten deze begeleid worden met een kabel?
  • Het formaat van de boom: niet elke boom is natuurlijk even snel te tegen de vlakte. Dat is grotendeels afhankelijk van het formaat.
  • Wat mag er met de stronk gebeuren? Je kunt het onderste deel van de stronk laten zitten, maar dit kan ook verwijderd worden. Dat gebeurt met een stronkenfrees.
  • Afvoer van groenafval: het afval kan gelijk meegenomen worden, maar misschien wil je het wel laten versnipperen of laten liggen voor een ander doel.


Wil je een precieze prijs voor het vellen van een boom? Vraag dan gratis meerdere offertes aan en kies de offerte uit die voor jou het voordeligst is.

Waarom Treefix?

Bespaar geld

Bespaar op het vellen van je boom of bomen door het vergelijken van meerdere offertes

Vakmannen

Wij werken met vakmannen die veilig en vakkundig werken.

Bespaar tijd

Bespaar tijd door binnen 1 minuut meerdere offertes aan te vragen.

Boom laten kappen

Boom laten vellen?

  • Meerdere offertes binnen 1 minuut aangevraagd
  • Boomverzorgers die vakkundig en veilig werken
  • Bespaar tijd & Geld
  • Helemaal vrijblijvend
Onze 25 meter hoge eik moest gesnoeid worden omdat er wat dode takken in zaten. Handig om daar wat offertes voor te kunnen vergelijken.
Review
Sjaak uit Amsterdam
Wat handig en goed. Ik kon kiezen uit drie offertes waar nog flink wat verschil in zat. Uiteindelijk niet voor de goedkoopste gegaan maar voor de boomverzorger waar ik goed contact mee had.
Review
Darina uit Leiden
Onze boom moest worden gesnoeid en na even googelen kwam ik Treefix.nl tegen. Binnen enkele dagen had ik al meerdere offertes op de mail staan van diverse boomverzorgers!
Review

Anneke uit Reeuwijk

Voor het kappen van onze ceder vroeg deed ik een offerte aanvraag. Uiteindelijk in zee gegaan met één van de boomverzorgers via Treefix.
Review

Marco uit Rotterdam

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor het vellen van bomen